RVO over op eHerkenning

Per 1 januari 2015 is de manier waarop ondernemers en organisaties inloggen op mijn.rvo.nl veranderd. U kunt alleen nog inloggen met eHerkenning en niet meer via uw huidige gebruikerscode en wachtwoord. Particulieren loggen vanaf nu in met hun DigiD.

Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Dan kunt u deze hier aanvragen. Voor mijn.rvo.nl heeft u een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau EH2+ nodig. Hieraan zijn kosten verbonden.

Heeft u al een Z login eHerkenningsmiddel? Check dan of u over het juiste betrouwbaarheidsniveau beschikt. Heeft u een hoger betrouwbaarheidsniveau nodig, kijk dan hier hoe u kunt opwaarderen.

Heeft u al een Z login toegang vraag dan eerst een Z login eHerkenningsmiddel aan. U kunt tijdens het activeringsproces inloggen met uw huidige Z login en zo uw Z login aan uw Z login eHerkenning koppelen. Als uw huidige Z login gratis is, dan blijft dit gratis. U betaalt alleen voor Z login eHerkenning.

 

Ledenvoordeel
Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB ontvangen 15% ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen EH2+. Klik hier voor het aanbod en wat u moet doen om hier gebruik van te kunnen maken.

Lees meer over waarom u vanaf 1 juli op RVO.nl moet inloggen met eHerkenning op mijn.rvo.nl

Solvency II en CRD IV rapportages met eHerkenning

Voor het aanleveren van Solvency II rapportages bij DNB hebben verzekeraars EH3 nodig. Klik hier voor aanvragen. Kredietinstellingen kunnen vanaf 1 juni testen met inloggen met EH3 voor aanlevering van CRD IV rapportages.

Meer info over Digitaal Loket Rapportages

TenderNed over op eHerkenning

Voor inloggen op TenderNed heeft u minimaal een EH2 middel nodig. Kijk hier of u gebruik kunt maken ledenvoordeel.

Meer info over inloggen op Tenderned

Waarom eHerkenning aanschaffen?

Bekijk het filmpje om te zien waarom collega-bedrijven kiezen voor eHerkenning.

beeld_EH_kamps_250.png
Klik hier voor het filmpje.

Inloggen EH Beheer Module

Heeft u een Z login EH Beheer Module? Klik dan hier om in te loggen en direct aan de slag te gaan.

3 jaar vooruit betalen met korting

Voor de betrouwbaarheidsniveaus 2, 2+ en 3 is het mogelijk om uw contract voor 3 jaar vooruit te betalen. U krijgt dan een aantrekkelijke korting. Klik hier voor een overzicht van de tarieven.