Inloggegevens vergeten?

Betrouwbaar inloggen met Z login

Z login is de betrouwbare manier om in te loggen op online diensten. Z login bestaat in de basis uit een gebruikersnaam en wachtwoord combinatie waarmee bedrijven en organisaties informatie en online diensten voor doelgroepen of personen toegankelijk kunnen maken.
Zodra u inlogt met Z login wordt eerst uw identiteit gecontroleerd (identificatie) en vervolgens wordt gekeken of u over voldoende rechten beschikt (autorisatie) om toegang te krijgen tot de betreffende online dienst. 

Er doen al veel bedrijven en organisaties mee met Z login. U heeft dus niet voor verschillende diensten aparte gebruikersnamen en wachtwoorden nodig. U kunt met één Z login gebruikersnaam en wachtwoord op verschillende diensten inloggen.

>>> Meer informatie over eHerkenningZ login biedt verschillende betrouwbaarheidsniveaus. De basis is het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Voor een hoger betrouwbaarheidsniveau is het mogelijk dat u bij het inloggen gebruik maakt van een aanvullend authentiecatiemiddel zoals een One Time Password-responder, smartcard of SMS TAN code die u via uw mobiele telefoon ontvangt. De aanbieder van de online informatie bepaalt met welk betrouwbaarheidsniveau u moet inloggen om toegang te krijgen tot de dienst.

Meer informatie over betrouwbaar inloggen met een hoger betrouwbaarheidsniveau vindt u onder Z login eHerkenning.

Wilt u zelf online diensten ontsluiten met Z login? Klik dan hier.RVO over op eHerkenning

logoRVOnl_klein.png

Vanaf 1 januari 2015 is RVO.nl overgestapt op eHerkenning. U heeft een eHerkenningsmiddel nodig voor het inloggen.


eHerkenning

Lees meer...