U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Update24 december 2021

KVK tijdelijk niet benaderbaar

Dit weekend is het bij geen enkele leverancier van eHerkenning mogelijk om een eHerkenning aanvraag af te ronden. U kunt bij Z login de aanvraag wel gewoon starten. De verwachting van de KVK is dat maandag 27 december om 07:30 de aanvraag op de normale manier afgerond kan worden. Als u de aanvraagprocedure bent gestart dan ontvangt u van ons een e-mail zodra de aanvraag afgerond kan worden.

Lees hier meer.

KVK niet benaderbaar
Vanwege Log4j zal de KVK dit weekend, vanaf vrijdagavond 24 december om 18:00 uur niet te benaderen zijn. Hierdoor is ook de webservice niet beschikbaar die alle leveranciers van eHerkenning gebruiken om bevoegdheden te controleren. Zonder deze controle kunnen we uiteraard ook geen eHerkenning uitreiken. De verwachting is dat de KVK de webservice maandagochtend om 07:30 weer beschikbaar maakt.

Wat te doen?
U kunt gewoon uw eHerkenning aanvraag starten en doorlopen. Het kan alleen voorkomen dat u tijdens het proces een melding van een storing krijgt. In dat geval kunt u het proces op een later moment (vanaf maandagochtend) weer vervolgen waar u bent gebleven. U krijgt automatisch een mail toegestuurd zodra de aanvraag afgerond kan worden.