U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Inloggen Mijn Belastingdienst Zakelijk

Heeft uw bedrijf of organisatie geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel, maar moet u wel inloggen bij de Belastingdienst en Douane? Vanaf dit jaar kunt u eHerkenning niveau 3 (EH3) aanvragen voor uw bedrijf of organisatie, ook als u in het buitenland gevestigd bent.

Met eHerkenning voor organisaties zonder KVK-nummer kunt u inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk. Aangezien het oude portaal van de Belastingdienst binnenkort sluit, is het belangrijk dat u uiterlijk 1 juli 2024 over eHerkenning beschikt om toegang te krijgen tot Mijn Belastingdienst Zakelijk. Daarnaast kunt u met eHerkenning ook gebruik maken van de online diensten van de Douane.

Voor wie is het bedoeld?
Dit eHerkenning inlogmiddel is speciaal ontwikkeld voor organisaties en bedrijven die zich niet hoeven of kunnen inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK). Het is onder andere geschikt voor Samenwerkingsverbanden, Fiscale eenheden, Fondsen voor Gemene Rekening, Stille Maatschappen en buitenlandse bedrijven en organisaties.

Wat heeft u nodig voor de aanvraag?
Tijdens de aanvraag dient u het fiscale nummer van uw organisatie op te geven. Dit nummer, de eerste 9 cijfers van uw Omzetbelastingnummer, is te vinden op correspondentie van de Belastingdienst. Op de aanvraagdocumenten staat aangegeven welke bewijsstukken u moet meesturen, zoals een brief van de Belastingdienst, oprichtingsakte of samenwerkingsovereenkomst.

Waarom kiezen voor Z login?
Met eHerkenning van Z login profiteert u van:

  • Onbeperkt inloggen bij de Belastingdienst en Douane
  • Geen onverwachte extra kosten
  • Uitstekende en bereikbare klantenservice

Kies voor gemak en betrouwbaarheid met eHerkenning van Z login.