image

Spoedprocedure

Via onze spoedprocedure verwerken wij uw aanvraag nog dezelfde dag. U moet dan wel de aanvraag voor 14:00 uur op een werkdag uploaden. Wat zijn de voorwaarden?

  1. Eerst moet u de normale aanvraag of het wijzigingsformulier volgens instructie afhandelen. Print het contract uit, onderteken het volgens de instructies en scan het vervolgens weer in. Vergeet ook de bijlages niet, zoals een kopie van het gevraagde identiteitsbewijs (WID). 
  2. U mag maximaal drie middelen die gekoppeld zijn aan één KvK aanvragen of wijzigen via deze spoedprocedure.
  3. U hoeft het dossier niet per post op te sturen naar Z login. Onderteken het uitgeprinte contract met een handgeschreven handtekening en scan het samen met de gevraagde identiteitsbewijzen in en upload het via de knop hieronder naar Z login. Doet u dit voor 14.00 uur op een werkdag, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
  4. U gaat met de upload akkoord met de tarieven voor de spoedprocedure

Spoedaanvraag indienen

Bent u intermediair en wilt u dat wij met spoed een ketenmachtiging-overeenkomst verwerken die u al hebt ingediend? Vul dan dit formulier in.

Nog vragen?
Het is ook mogelijk om onze Customer Service te bellen en te vragen naar de mogelijkheden van onze spoedprocedures. Doorloop in dat geval de reguliere aanvraagprocedure en bel vervolgens het telefoonnummer 085 023 93 15 om aan te geven dat u gebruik wilt maken van onze spoedprocedure. Wij nemen vervolgens de mogelijkheden met u door zodat uw aanvraag correct en snel afgehandeld kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op deze manier een aanvraag die u al eerder hebt ingediend, met spoed te behandelen.

Tarieven spoedprocedures

Tarieven spoedprocedure eHerkenning aanvragen

Met spoed eHerkenning aanvragen? Maak gebruik van onze spoedprocedure. Maak uw aanvraag compleet en foutloos voor u het upload. Ook foutieve aanvragen die we niet kunnen verwerken, worden in rekening gebracht. Afhankelijk van het type spoedverwerking hanteren wij de volgende tarieven:

  • Spoedverwerking gegarandeerd vandaag verwerken en morgen aangetekend versturen per post of, afhankelijk van uw situatie, een afspraak inplannen met AMP voor fysieke identificatie: €50,-
  • Spoedverwerking en zelf ophalen in Lelystad: €75,-
  • Spoedverwerking met inzet koerier: €75,- + kosten inzetten koerier.

Kosten inzetten koerier

  • Prijs per kilometer: €0,54. Kilometers worden v.v. gerekend, vanaf Lelystad.
  • Specifiek aflevertijdstip: €42,50

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Tarieven ketenmachtigingen spoedprocedure

  • Per dossier wordt €10,- in rekening gebracht bij de intermediair.