image

Spoedprocedure Z login eHerkenning

Vraagt u Z login eHerkenning aan, dan kan het enige weken duren voor uw eHerkenning aanvraag is verwerkt. Voorkom extra onnodige vertraging door alle gegevens en eventuele aanvullende documenten compleet en voorzien van de juiste handtekening(en) aan te leveren.

Wanneer het nodig is om sneller over een eHerkenningsmiddel te beschikken, kunt u gebruik maken van onze spoedprocedure. U ontvangt dan binnen één werkdag, als het moet zelfs binnen enkele uren, uw Z login eHerkenningsmiddel waarmee u kunt inloggen bij o.a. overheidsdiensten. Ook hiervoor geldt dat alle benodigde gegevens en documenten correct en volledig beschikbaar zijn voor controle en verwerking. 

Aan de spoedprocedure zijn extra kosten verbonden. U kunt gebruik maken van de spoedprocedure voor middelen op betrouwbaarheidsniveau EH1, EH2 en EH2+ en EH3.

Wilt u gebruik maken van de spoedprocedure?
Zorg er dan eerst voor dat u alvast de aanvraagprocedure op onze website doorloopt. Neem daarna telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 085 023 93 15. Wij nemen vervolgens de mogelijkheden en wensen met u door zodat uw aanvraag correct en snel afgehandeld kan worden.

Met spoed eHerkenning nodig? Bel: 085 023 93 15

Tarieven spoedprocedure eHerkenning aanvragen

Binnen enkele uren een werkend eHerkenningsmiddel? Het kan met de spoedprocedure. Afhankelijk van het type spoedverwerking hanteren wij de volgende tarieven:

  • Spoedverwerking gegarandeerd vandaag verwerken en aanbieden bij de post: € 50,-
  • Spoedverwerking en zelf ophalen in Lelystad: € 75,-
  • Spoedverwerking met inzet koerier: € 75,- + kosten inzetten koerier.

Bezorging per koerier

  • Prijs per kilometer: € 0,54. Kilometers worden v.v. gerekend, vanaf Lelystad.
  • Specifiek aflevertijdstip: € 42,50

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.