U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Wat zijn ketenmachtigingen?

Wanneer een organisatie zijn intermediair (tussenpersoon) wil machtigen om namens de organisatie werkzaamheden uit te voeren, voor bijvoorbeeld de Belastingdienst of het UWV, dan kan de organisatie een ketenmachtiging afgeven.
De intermediair kan dankzij ketenmachtigingen met zijn eHerkenning namens meerdere organisaties inloggen bij verschillende (overheids)diensten. De relatie van de intermediair heeft zelf géén eHerkenning nodig.

Voor wie?

Wij realiseren ons als geen ander dat het initiatief voor het regelen van ketenmachtigingen in de meeste gevallen ligt bij de intermediair. Wij focussen ons dan ook op functionaliteit voor de intermediair die het voor hen makkelijk maakt om ketenmachtigingen te verkrijgen.
Bent u geen intermediair, maar wilt u juist een ketenmachtiging afgeven aan een intermediair? We raden het aan om dit eerst met uw intermediair te bespreken. Wilt u alsnog het initiatief nemen? Kijk dan hier.

Om ketenmachtigingen aan te vragen en te beheren heeft u als intermediair toegang nodig tot de ketenmachtiging-functionaliteit in onze Beheermodule. Vraag hiervoor eerst -volledig vrijblijvend- een offerte aan.

Offerte ketenmachtigingen aanvragen

Overstappen?

Bent u intermediair en heeft u al ketenmachtigingen elders, maar wilt u deze bij Z login onderbrengen? Wij helpen u graag bij het overstappen.

Interesse in overstappen

 

Onze Beheermodule

We hebben verschillende functies die het aanvragen van ketenmachtigingen laagdrempelig en persoonlijk maken. Daarnaast zijn er groepsfunctionaliteiten om het beheren voor grote organisaties te vereenvoudigen. Met onze Beheermodule kunt u onder andere:

  • In bulk ketenmachtigingen aanvragen
  • Altijd de juiste bedrijfsgegevens invullen dankzij een directe koppeling met de KVK
  • Persoonlijke boodschap toevoegen aan de ketenmachtiging aanvraag
  • Groepen gebruikers aanmaken en koppelen aan ketenmachtigingen
  • Actieve en niet actieve ketenmachtigingen overzichtelijk beheren
  • Niet geactiveerde ketenmachtigingen opnieuw versturen
  • Gegevens exporteren
  • Meerdere KVK’s beheren vanuit één Beheermodule
  • Online beheren van gebruikers, machtigingen, ketenmachtigingen en groepen

Professionele begeleiding

Ons team van ketenmachtiging-experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook organiseren we wekelijks webinars waarin we stap voor stap alle functionaliteiten nog eens uitleggen.

Hoewel onze Beheermodule bijzonder eenvoudig te gebruiken is, ontvangt u na aanmelding een uitgebreide handleiding waar alle functionaliteiten in staan uitgelegd. Daarnaast ontvangt u ook een communicatiepakket wat u kunt gebruiken om uw relaties vooraf te informeren.

Scherp geprijsd

Ketenmachtigingen van Z login zijn bijzonder scherp geprijsd. U hoeft ook niets extra te betalen wanneer u meerdere machtigingen van uw relatie nodig heeft. Dit kunt u allemaal in één aanvraag regelen zónder extra kosten.
Meer over tarieven