image

Over ketenmachtigingen

Met een normale eHerkenning machtiging wordt door een organisatie iemand intern gemachtigd om namens deze organisatie online zaken te doen met eHerkenning.

Organisaties die een andere partij, zoals een intermediair of bureau, willen machtigen om namens hen online zaken te doen met eHerkenning, kunnen daarvoor gebruik maken van een zogenoemde ketenmachtiging. Daarbij hoeft de organisatie niet zelf eHerkenning aan te vragen.

Voor de intermediair bieden ketenmachtigingen ook uitkomst: hij kan met één eHerkenningsmiddel inloggen bij verschillende diensten waarvoor hij gemachtigd is en hoeft niet voor ieder ander bedrijf een apart eHerkenningsmiddel te gebruiken. 

Vul direct het aanvraagformulier in en vraag een offerte aan.

Direct offerte ketenmachtigingen aanvragen

Voor intermediairs

Wij realiseren ons als geen ander dat het initiatief voor het regelen van ketenmachtigingen in de meeste gevallen ligt bij de intermediair. Wij focussen ons dan ook op functionaliteit voor de intermediair die het voor hen makkelijk maakt om ketenmachtigingen te verkrijgen.

Leer meer over deze functionaliteiten en over ketenmachtigingen in het algemeen door u in te schrijven voor een van onze webinars over ketenmachtigingen.

Bekijk deze presentatie over ketenmachtigingen voor meer informatie, of bekijk het filmpje hieronder.