image

Inloggen met eHerkenning niveau 1 is niet meer mogelijk.

Dit komt omdat eHerkenning niveau 1 niet meer voldoet aan de gewenste veiligheidseisen die de overheid als voorwaarde stelt om in te kunnen loggen bij verschillende overheidsdiensten.
Bent u nog in het bezit van een eHerkenningsmiddel van Z login op niveau 1 (EH1)?
U heeft nu een hoger niveau eHerkenning nodig. Wij raden u aan om eHerkenning niveau 3 aan te vragen. Dit betrouwbaarheidsniveau wordt steeds vaker vereist voor overheidsdiensten zoals RVO, Belastingdienst en UWV.
Upgrade nu uw EH1 naar een hoger niveau en dan crediteren wij automatisch eenmalig de jaarkosten van uw Z login EH1 middel!

Upgraden naar eHerkenning niveau 3

Hoe werkt upgraden?

Het is belangrijk om te weten dat bij het upgraden van een eHerkenningsmiddel er aanvullende controles moeten worden uitgevoerd. Met deze aanvullende controles wordt uw identiteit en uw handelingsbevoegdheid vastgesteld op het hogere betrouwbaarheidsniveau.

Wat moet u doen en waar moet u opletten?

  1. Bepaal naar welk niveau u wilt upgraden. Volg het reguliere proces voor het aanvragen van eHerkenningsmiddel(en);
  2. Let er bij uw aanvraag op dat u de bedrijfsgegevens invult zoals u wilt dat we uw bedrijf bij eHerkenning gaan registreren. Denk hierbij aan:
    – KvK nummer en eventueel het vestigingsnummer. Als u uw bedrijf registreert met een vestigingsnummer dan kunt u voor dit bedrijf niet inloggen bij alle (overheids)instellingen. Wilt u bijvoorbeeld inloggen bij het UWV werkgeversportaal dan kan dat alleen als u registreert zonder vestigingsnummer.
  3. Let er bij uw aanvraag op dat de NAW gegevens, e-mailadressen en eventueel mobiele telefoonnummer exact overeenkomen met uw huidige registratie.
  4. Print het contract uit, onderteken het contract en schrijf bovenaan op de 1e pagina “upgrade, zodat wij weten dat het een  upgrade betreft van uw huidige Z login eHerkenningsmiddel(en). Stuur het contract en aanvullende gegevens per post naar ons toe.
  5. Na controle en verwerking van uw aanvraag wordt/ worden de activatiecode(s) verzonden, waarmee de opgegeven beheerder(s)/ gebruiker(s) online hun persoonlijke Z login eHerkenning kunnen activeren voor het nieuwe niveau.

Start uw upgrade naar:

Z login eHerkenning Beheermodule of meerdere middelen/bedrijven

Beschikt u al over een Z login eHerkenning Beheermodule of wilt u voor meer dan 5 gebruikers of meerdere bedrijven in één keer upgraden? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Meerdere bedrijven/ gebruikers upgraden

 


Gerelateerde veelgestelde vragen

Waarom kost een upgrade net zoveel als een nieuw eHerkenningsmiddel?

Mijn eHerkenning niveau 1 verdwijnt, krijg ik geld terug?