U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Hoe werkt upgraden?

Een beheerder met eHerkenning niveau 2+ of hoger kan zelf in de Beheermodule eHerkenning van collega’s upgraden. U kunt een ander middel upgraden tot maximaal uw eigen niveau.

Ga in de Beheermodule naar het tabblad gebruikers en zoek het eHerkenningsmiddel op dat u wilt upgraden. Klik hier op het icoontje achter Niveau. Selecteer vervolgens het gewenste niveau en doorloop de vervolgstappen. U zult zien dat sommige informatie al vooraf ingevuld staat, u hoeft slechts de ontbrekende informatie aan te vullen.

 


Uitgebreide instructies vindt u in de handleiding.

Upgrade u naar eHerkenning niveau 3?

Afhankelijk van uw situatie zal er een fysieke identificatie moeten plaatsvinden waarbij de activatiebrief wordt uitgeleverd. Indien de fysieke identificatie niet nodig is wordt de activatiebrief per post naar u toegezonden. Na verwerking van uw upgrade ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Is er binnen uw organisatie nog geen beheerder die over eHerkenning op het gewenste niveau beschikt? Dan kunt u dit aanvragen via de reguliere aanvraagprocedure.

 


Gerelateerde veelgestelde vragen

Waarom kost een upgrade net zoveel als een nieuw eHerkenningsmiddel?

Waarom kan ik niet meer inloggen met eHerkenning niveau 1?