U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

banner-image

eHerkenning van Z login

voor Kadaster

Inloggen met eHerkenning kan bij de volgende diensten van Kadaster:

  • Kadaster eIDAS (EH3)
  • MijnKadaster (EH3)

Label

Alles over eHerkenning en Kadaster

Klik hieronder voor meer informatie over o.a. eHerkenning voor Mijn Kadaster
Lees meer

eHerkenning niveau 3 wordt de standaard

Bij steeds meer overheidsinstanties heeft u eHerkenning nodig om in te loggen. Vanwege privacy wetgeving (AVG) zullen dan verreweg de meeste diensten achter eHerkenning niveau 3 aangeboden gaan worden.
Beschikt u nog niet over eHerkenning? Dan adviseren wij u om eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

alle voordelen op een rij

eHerkenning van Z login voor Kadaster

Image

Onbeperkt eHerkenning niveau 3 gebruiken vanaf €29,95 per jaar

Z login biedt u de mogelijkheid om onbeperkt en veilig in te loggen bij overheidsinstanties en andere organisaties, voor een vast bedrag per jaar. Voor extra machtigingen worden geen extra kosten gerekend.

Meer over de kosten

Prijsoverzicht eHerkenning

Sluit

leveleHerkenning niveau 3

3 jaar

  • Toegang tot alle diensten t/m niveau 3
  • Makkelijk en snel aan te vragen
  • Onbeperkt gebruik eHerkenning*
  • Nu 89,85 euro betalen voor 3 jaar gebruik

89,85

vanaf29,95per jaar

leveleHerkenning niveau 3

1 jaar

  • Toegang tot alle diensten t/m niveau 3
  • Makkelijk en snel aan te vragen
  • Onbeperkt gebruik eHerkenning*
vanaf41,-per jaar

Meer informatie over tarieven

Naast het tarief voor het eHerkenningsmiddel zijn er optionele diensten en producten waarvoor kosten in rekening worden gebracht. Dit kan het geval zijn als u gebruik wilt maken van onze spoedprocedure of als aanvullende controlebegeleiding nodig is. Ook kan het zijn dat u geen 2e factor middel wenst op basis van SMS maar dat u de voorkeur geeft aan een OTP device als 2e factor.

Bekijk alle ins en outs op onze tarievenpagina.

Image

Snel aan de slag met eHerkenning

Een helder proces, met een duidelijke uitkomst. Met Z login kunt u snel aan de slag met eHerkenning. Als u de juiste informatie aanlevert, gaan wij gaan snel voor u aan de slag!

Meer over de aanvraag

Onze aanvraagprocedure

Sluit

Stap 1 - Aanvragen

Nadat u bepaald heeft welk betrouwbaarheidsniveau u wil aanvragen, doorloopt u de online aanvraagprocedure. Hierbij kunt u meerdere personen aanmelden voor uw organisatie. Daarvoor moet u wel weten voor welk KVK-nummer u toegang wilt aanvragen. Na het doorlopen van de aanvraagprocedure ontvangt u, per e-mail, een overeenkomst.

Stap 2 - Ondertekening

Bij de overeenkomst die u per e-mail heeft ontvangen zit een checklist waarmee u eenvoudig de aanvraagprocedure verder kunt doorlopen. Volg daarvoor de stappen op de checklist, en voeg de gevraagde documenten toe aan uw aanvraag. Zorg ervoor dat de juiste wettelijke vertegenwoordiger de aanvraag voorziet van een handtekening. Zijn er meerdere bevoegden? Dan moeten deze mogelijk allen de aanvraag ondertekenen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Stap 3 - Controle en uitgifte

Zodra uw aanvraag door ons is ontvangen, wordt deze beoordeeld op volledigheid en de door u opgegeven gegevens worden geverifieerd volgens het betrouwbaarheidniveau dat door u is aangevraagd. Als er onduidelijkheden en/of onvolledigheden zijn, nemen wij contact met u op. Wanneer alles klopt, ontvangt u van ons per e-mail of post informatie over hoe u het eHerkenningsmiddel kunt activeren. Na het doorlopen van deze laatste stappen kunt u inloggen met uw eHerkenningsmiddel.

Image

Hulp bij het aanvragen

Mocht u tijdens de aanmeldprocedure vragen hebben, dan staat ons professionele supportteam klaar om u direct te helpen.

Meer over de support

Vragen of hulp nodig?

Sluit

Ons support team helpt je op weg

Op onze supportpagina kunt u per onderwerp antwoorden vinden op veel gestelde vragen. Wilt u weten welk niveau u nodig heeft voor de dienst waarop u wilt inloggen met eHerkenning? De pagina Niveau per dienst helpt u de juiste keuze te maken.

Als het antwoord op uw vraag er niet tussen staat, dan kunt u via het contactformulier of telefonisch (ma-vr) met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aanvraag van eHerkenning.

De feiten

Z login helpt duizenden mensen
dagelijks veilig in te loggen

624

dienstverleners

2971

aangesloten diensten

204549

gebruikers van Z login

Het mooie aan Z login is dat ik ook met een OTP device kan inloggen

Met Z login eHerkenning kan ik veilig inloggen, bijvoorbeeld bij RVO. Ons bedrijf ligt in een buitengebied, waar het bereik voor mobiele telefoons niet altijd optimaal is. Het mooie aan Z login is dat ik ook met een OTP device kan inloggen, waardoor ik ook toegang kan krijgen tot de relevante informatie als mijn bereik slecht is. En omdat we LTO-lid zijn krijg ik bovendien extra korting!

Eefje Meihuizen-Kuyt
Agrarisch ondernemer en Districtraad FrieslandCampina

Ik zag meteen dat we dit centraal, concernbreed moesten aanpakken. Gelukt, met dank aan de klantenservice

Met de Enterprise Solution houden we overzicht over alle afdelingen en divisies. Voor ons is het een hulpmiddel om ons werk goed te kunnen doen. Met zoveel vestigingen zou uitzoeken wie we waarvoor moeten machtigen nog best ingewikkeld kunnen zijn. Dankzij de professionele ondersteuning van de klantenservice was het echter snel geregeld en kunnen we het nu zelf beheren.

Marcel Koppenol
Facilicom Group

Voor KWS is eHerkenning een must voor het meedoen aan aanbestedingen én het aanvragen van vergunningen

En het levert een aanmerkelijke tijdwinst op.


Hoofd bedrijfsbureau Rotterdamse vestiging KWS

Z login doet meer

Misschien ben je hier naar op zoek

Z login Enterprise Solution

eHerkenning voor meerdere vestigingen of veel gebruikers aanvragen? De Enterprise Solution biedt u de mogelijkheid machtigingen van medewerkers binnen uw bedrijf eenvoudig en overzichtelijk te beheren.


Bekijk Z login enterprise

eHerkenning op alle niveaus

Er zijn eHerkenningsmiddelen op 3 betrouwbaarheidsniveaus (EH2+, EH3 en EH4). Hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau, hoe meer zekerheid de dienstverlener krijgt over uw online identiteit. Wij leveren alle niveaus.


Bekijk alle niveaus

Onze antwoorden op

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Z login eHerkenningsmiddel?

Op de tarievenpagina ziet u hoeveel u betaalt voor uw Z login eHerkenningsmiddel(en). De prijzen zijn per eHerkenningsmiddel en exclusief BTW. Voor leden van diverse brancheverenigingen zijn er aantrekkelijke kortingen beschikbaar.

Naar tarievenoverzicht

Wat zijn de kosten voor de Z login eHerkenning Beheermodule?

De kosten voor de Z login eHerkenning Beheermodule zijn afhankelijk van het aantal middelen en bedrijven waarvoor u de beheermodule wilt gebruiken. Meer informatie is te vinden op de pagina van de Enterprise Solution.

Naar de Enterprise Solution

Waarom kost een upgrade net zoveel als een nieuw eHerkenningsmiddel?

Wanneer u een ‘upgrade’ aanvraagt, dan krijgt u in feite een compleet nieuw eHerkenningsmiddel met een hoger betrouwbaarheidsniveau. We zijn daarbij verplicht om alle controles uit te voeren die bij dat niveau eHerkenning horen, inclusief de controles die bij het huidige eHerkenningsmiddel al zijn uitgevoerd. Voor deze controles betaalt u.

Bestaat er een restitutieregeling bij het upgraden?

Wanneer u een upgrade naar niveau 3 hebt doorgevoerd voor uw eHerkenningsmiddel, dan kunt u in sommige gevallen gebruik maken van onze restitutieregeling.
Heeft u vóór de upgrade een eHerkenningsmiddel van niveau 2 of 2+ en wilt u binnen drie maanden na facturatie upgraden? Dan krijgt u 50% van het betaalde bedrag terug bij een driejarig contract of 35% bij een eenjarig contract.

eHerkenning bij de Belastingdienst

Via het portaal Mijn Toeslagen kunt u online uw gegevens wijzigen en zorgtoeslag, kindgebonden budget, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag aanvragen. Beschikkingen over en berekeningen van toeslagen ontvangt u niet meer per post, maar in de Berichtenbox op MijnOverheid.

eHerkenning is hét inlogmiddel voor ondernemers die online zaken willen regelen met de overheid. eHerkenning is vergelijkbaar met DigiD voor burgers. Met eHerkenning kunnen bedrijven en organisaties zich online identificeren op basis van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Dezelfde inloggegevens kunnen worden gebruikt om gegevens uit te wisselen met ruim 350 organisaties in de publieke en semi-publieke sector. En dat worden er steeds meer. Grote overheidsorganisaties zoals de Belastingdienst, UWV, RDW en de Douane gebruiken eHerkenning voor hun online dienstverlening.

Om online in te loggen bij Mijn Belastingdienst Zakelijk heeft u eHerkenning niveau 3 nodig. Wilt u direct eHerkenning aanvragen?  Neem dan vandaag nog contact op. Z login – de zekere keuze voor eHerkenning.