U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

eHerkenning 3 Belastingdienst

Met eHerkenning 3 Belastingdienst van Z login kunt u ALLEEN inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk om uw belastingaangiften te doen. Voor dit middel biedt de overheid per jaar €24,20 compensatie, omdat zij van mening is dat het doen van aangiften voor die organisaties die financieel moeilijk zitten het in beginsel mogelijk moet zijn om kosteloos in te loggen om aangifte te doen.

‘eHerkenning 3 Belastingdienst’ is goedkoper dan eHerkenning niveau 3 en u kunt daarbovenop compensatie aanvragen bij het RVO. Er zijn echter ook beperkingen waardoor de meesten zullen besluiten om toch ‘normaal’ eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

Beperkingen

  1. eHerkenning 3 Belastingdienst is alleen aan te vragen door een natuurlijke persoon die volledig bevoegd is voor de organisatie en de inlogaccount persoonlijk gaat gebruiken.
  2. Maximaal 1 middel per KvK.
  3. U kunt met ‘eHerkenning 3 Belastingdienst’ alleen inloggen op diensten van de Belastingdienst voor het doen van aangiften. Alle andere 1400+ diensten, zoals die van het UWV, het RVO, de Douane etc. kunt u niet benaderen met EH3 Belastingdienst. U kunt hiermee ook geen gebruik maken van ketenmachtigingen.

Later upgraden naar een ‘normaal’ eHerkenningsmiddel niveau 3 kan, maar is dan in totaal duurder. Denkt u eHerkenning nodig te hebben voor meer dan alleen de Belastingdienst? Dan raden we u aan om direct eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

Komt uw organisatie door bovenstaande beperkingen niet in aanmerking voor EH3 Belastingdienst, of wilt u toch direct ‘normaal’ eHerkenning niveau 3 aanvragen? Dan kunt u hier eHerkenning niveau 3 aanvragen.

Tarieven

  • 1 jaar: €25,-
  • 2 jaar: €45,- (€22,50 per jaar)
  • 3 jaar: €60,- (€20,- per jaar)

Het volledige bedrag dient bij de start van het abonnement betaald te worden.

Vraag hier eHerkenning 3 Belastingdienst aan