U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Tarieven ketenmachtigingen

Momenteel zijn ketenmachtigingen nodig voor het UWV en de Belastingdienst op eHerkenning niveau 3 (eH3). Vandaar dat wij enkel ketenmachtigingen op niveau eH3 aanbieden (dit kunt u ook gebruiken om op lagere niveaus in te loggen).

Tarieven ketenmachtigingen

Tarief per jaar Vooruitbetaling Aantal machtigingen voor diensten
€ 19,95 1 jaar Keuze uit 1, of meerdere diensten

* Toelichting: contract wordt stilzwijgend verlengd met telkens eenzelfde periode als de gekozen periode voor vooruitbetaling. Bij opzegging ketenmachtiging wordt de machtiging ook beëindigd als deze niet al eerder is stopgezet.
* Een ketenmachtiging is altijd per direct opzegbaar.

Direct offerte ketenmachtigingen aanvragen

Toelichting tarieven

De tarieven van een ketenmachtiging worden per aanvraag in rekening gebracht. Wij moeten namelijk controles en administratieve handelingen verrichten die bij iedere aanvraag opnieuw moeten plaatsvinden. Daarom de volgende adviezen:

  • Intermediairs  moeten altijd eerst een offerte aanvragen. Korting is dan mogelijk. U kunt hier een offerte aanvragen.
  • Wilt u een ketenmachtiging afgeven? Stem de aanvraag dan altijd af met uw intermediair, deze weet exact voor welke diensten toegang gewenst is. Een aanvraag is altijd gekoppeld aan één KvK-nummer (organisatie) aan wie de ketenmachtiging wordt verstrekt. Dus als u aan meerdere intermediairs een ketenmachtiging wilt geven, dan dient er per organisatie (KvK) een ketenmachtiging te worden verstrekt. Dit kan niet in één aanvraag.

Wijzigingskosten

  • Wilt u een reeds geactiveerde ketenmachtiging uitbreiden met extra machtigingen? Dan kunt u deze wijziging doorvoeren via de Beheermodule. Voor deze wijziging rekenen wij eenmalig €15,-.