U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Beheerdersrol van een beheerder verloopt binnenkort

Informatie voor u als beheerder van Z login eHerkenningsmiddelen

U heeft een e-mail ontvangen waarin vermeld staat dat de bevoegdheid “beheerdersrol” van een de beheerders binnenkort verloopt.

Machtigingen hebben een beperkte geldigheidsduur van maximaal 5 jaar en dienen door een bevoegde van het bedrijf verlengd te worden. In de e-mail kunt u nalezen van welke beheerder op korte termijn machtiging “beheerdersrol” verloopt en wat de einddatum hiervan is.

Verleng de “beheerdersrol” op tijd
Om de beheerder de “beheerdersrol” en toegang tot online diensten te laten behouden, dient de bevoegde van uw organisatie (wettelijk vertegenwoordiger) de bevoegdheid “beheerdersrol”  te verlengen. Hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van de verklaring verlengen bevoegdheid. Lees voor gebruik de instructie op de verklaring goed door.

Downloaden verklaring verlengen bevoegdheid:

Let op: de verklaring dient minimaal 3 werkdagen vóór de genoemde einddatum bij ons in het bezit te zijn, zodat deze nog op tijd door ons verwerkt kan worden!

Vragen? Naar support