U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Einddatum machtiging gewijzigd voor beheerders

Informatie voor beheerders van Z login eHerkenningsmiddelen

U heeft ter kennisgeving een e-mail ontvangen waarin vermeld staat dat de einddatum is gewijzigd van één of meerdere machtigingen van een beheerder. In de e-mail kunt u nalezen voor welke beheerder deze wijziging is doorgevoerd, op welke machtiging deze wijziging betrekking heeft en wat de nieuwe einddatum is van de machtiging.

Namens uw organisatie bent u aangesteld als beheerder van Z login eHerkenningsmiddelen. Als beheerder wordt u geïnformeerd over de wijzigingen van bevoegdheden van alle beheerders/ gebruikers die namens uw organisatie in het bezit zijn van Z login eHerkenning.

Voor het (opnieuw) wijzigen van machtigingen kunt u gebruik maken van een wijzigingsformulier. Bent u in het bezit van een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau EH2+ of hoger dan kunt u in de Z login eHerkenning Beheermodule de machtigingen ook online wijzigen

Vragen? Naar support