U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Machtiging van gebruiker bijna verlopen

Informatie voor beheerders van Z login eHerkenningsmiddelen

U heeft een e-mail ontvangen waarin vermeld staat dat de geldigheid van één of meerdere machtigingen van een gebruiker binnenkort verlopen.

Namens uw organisatie bent u aangesteld als beheerder van Z login eHerkenningsmiddelen. Als beheerder wordt u geïnformeerd over de wijzigingen van bevoegdheden van alle gebruikers die namens uw organisatie in het bezit zijn van Z login eHerkenning.

U heeft een e-mail ontvangen waarin vermeld staat dat de machtiging van één of meerdere gebruikers binnenkort verloopt. Machtigingen hebben een beperkte geldigheidsduur van maximaal 5 jaar en dienen door een bevoegde van het bedrijf verlengd te worden. In de e-mail kunt u nalezen van welke gebruiker er op korte termijn een machtiging verloopt en wat de einddatum hiervan is.

Verleng de machtiging op tijd
Om de gebruiker toegang tot de dienst te laten behouden, dient u als bevoegde de machtiging te verlengen.

  • Beschikt u over een middel op niveau EH2+ of hoger, dan dient u de machtigingen te verlengen via de Z login Beheermodule voor uzelf en eventuele andere beheerders of gebruikers. Instructies om deze machtigingen te verlengen vindt u in de handleiding van de Beheermodule.
  • Beschikt u over een middel op niveau EH2, dan kunt u de machtigingen verlengen via het formulier Verlengen bevoegdheid voor uzelf en eventuele andere beheerders of gebruikers.
    Let op: de verklaring dient minimaal 5 werkdagen vóór de genoemde einddatum bij ons in het bezit te zijn, zodat deze nog op tijd door ons verwerkt kan worden!

Vragen? Naar support