U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Activeren nieuwe OTP device

De gegarandeerde levensduur van uw OTP device is 3 jaar. Om ervoor te zorgen dat u zonder problemen kunt blijven inloggen wordt uw OTP device automatisch iedere 3 jaar vervangen. Het vervangende (nieuwe) OTP device dient u na ontvangst te activeren. Na activatie zal uw oude rOTP device automatisch worden geblokkeerd en kunt u daar niet meer mee inloggen. Zodra u de procedure heeft afgerond, kunt u het nieuwe OTP device direct gebruiken. Uw oude OTP device kunt u inleveren bij het inzamelpunt voor lege batterijen.

Heeft u nog geen OTP device of wilt u een nieuw OTP device aanvragen? Ga dan naar het wijzigingsformulier voor het aanvragen van een OTP device.

Stappen activeren nieuwe OTP device

• Voor het vervangen van uw OTP device ontvangt u een brief met daarbij uw nieuwe OTP device
  • Zorg dat u beide OTP devices bij de hand heeft
  • Open internet op uw computer
  • Ga naar https://www.zlogin.nl/otp-vervangen
  • Volg de stappen zoals die vermeld staan op het scherm

Direct OTP device activeren