U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Inloggen bij Mijn Agrifirm Feed en Plant

Met Z login gekoppeld aan een Mijn Agrifirm account kunt u inloggen bij Mijn Agrifirm Feed en Mijn Agrifirm plant.

Aanvragen Mijn Agrifirm

Beschikt u nog niet over een toegang tot Mijn Agrifirm dan kunt u deze bij Agrifirm aanvragen via deze link.

Koppelen aan Z login

Na aanvraag van een Mijn Agrifirm account ontvangt u een activatiecode. Koppel de activiatiecode aan uw Z login via onderstaande links.

Beschikt u nog niet over een Z login dan kunt u deze tijdens het koppelen aanvragen. Kies vervolgens voor ‘Inloggen’ en vul uw activatiecode in. Vervolgens ziet u de melding ‘Gefeliciteerd’. Klik op de tekst ‘Mijn Agrifirm’ op het scherm, waarna u terecht komt op Mijn Agrifirm.