U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Inloggen bij GD

Toegang tot VeeOnline, Z factuur, GD Webshop, DAP Contact en andere GD-tools, is alleen mogelijk met een gekoppelde Z login. Voor alle digitale diensten van GD kunt u hetzelfde account gebruiken. Wilt u inloggen bij één van deze onderdelen dan dient u dat aan te vragen bij de GD.

Aanvragen toegang, bij GD: