U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Nieuws23 maart 2023

Tot en met 2 oktober 2023 is het mogelijk de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) aan te vragen.

U komt in aanmerking voor deze subsidie als uw onderneming een energie-intensieve mkb-onderneming is. Dit betekent dat minimaal 7% van uw omzet bestaat uit energiekosten. U voldoet dan aan de energie-intensiteitseis van de regeling. Daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om voor deze regeling in aanmerking te komen. Deze kunt u terugvinden op rvo.nl/tek.

Om deze tegemoetkoming aan te vragen heeft u eHerkenning niveau 3 nodig. Heeft nu nog geen eHerkenning? Dan kunt u dit eenvoudig hier aanvragen.
Heeft u al eHerkenning van Z login, maar nog niet het juiste niveau? Bekijk dan op onze upgrade pagina wat voor uw situatie van toepassing is. 

Aanvraag door intermediair

Laat u de TEK door een tussenpersoon (intermediair) aanvragen? Dan heeft uw intermediair een ketenmachtiging nodig. Dit gaat als volgt:

  • Uw intermediair vraagt een ketenmachtiging bij ons aan via de Beheermodule. Uw intermediair heeft hiervoor minimaal eHerkenning niveau 3 nodig.
  • U ontvangt van Z login bericht om toestemming te geven voor de ketenmachtiging.
  • Als de ketenmachtiging is geregeld, kan uw intermediair de TEK voor u aanvragen via de website van RVO.

Aanvragen eHerkenning niveau 3