U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Update20 juli 2022

eHerkenning nodig voor DUO
DUO stapt over op inloggen met eHerkenning. Als nieuwe gebruiker van Mijn DUO is inloggen met eHerkenning sinds 1 januari 2022 al verplicht. Ook bestaande gebruikers zullen hierop overstappen. Wanneer dit gebeurt verschilt per organisatie. Uw beheerder zal hierover een e-mail ontvangen. 

Wanneer overstappen?
Het moment van overstappen verschilt per organisatie en portaal. Op de website van DUO zakelijk kunt u een planning terugvinden met momenten dat organisaties overstappen naar eHerkenning niveau 3. 

Wacht niet te lang om eHerkenning voor uw organisatie te regelen. De aanvraag van meerdere middelen kan iets langer duren dan gebruikelijk. En het kan immers maar geregeld zijn. 

 

Vraag direct eHerkenning aan

 

Ik beschik al over eHerkenning niveau 3, is dit voldoende? 
Indien u al beschikt over eHerkenning niveau 3, dan hoeft u geen nieuwe middel aan te vragen. Controleer wel via uw beheermodule of u beschikt over de juiste machtiging “Mijn DUO zakelijk”.