U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Nieuws29 maart 2024

Indien uw organisatie niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar u heeft wel eHerkenning nodig om in te loggen bij de Belastingdienst of de Douane, dan is het sinds februari mogelijk om dit aan te vragen.

Regelt u zelf uw belastingzaken en werkt u bij een bedrijf of organisatie die niet verplicht ingeschreven hoeft te worden bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u vanaf heden dus eHerkenning aanvragen. eHerkenning is daardoor ook beschikbaar voor buitenlandse organisaties, eenmanszaken, maatschappen en verenigingen met beperkte rechtsbevoegdheid.

Ook wanneer u gebruikmaakt van een intermediair kunt u bij ons terecht! Bij bieden namelijk de mogelijkheid voor uw intermediair om namens uw organisatie in te loggen bij de Belastingdienst middels een ketenmachtiging

In plaats van een KVK-nummer kunt u bij de aanvraag gebruik maken van uw fiscale nummer. Het fiscale nummer is te vinden in communicatie van de Belastingdienst en te herleiden uit het btw-nummer. Het fiscale nummer bestaat namelijk uit de negen cijfers na de landcode en is bijvoorbeeld te vinden op brieven die u van de Belastingdienst ontvangt.

Waarom kiezen voor Z login?

  • U kunt onbeperkt inloggen bij de Belastingdienst.
  • Geen onverwachte extra kosten.
  • Een goede en bereikbare Customer Service.

Aanvragen eHerkenning zonder KVK-nummer