U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Nieuws5 februari 2019

Voor een activatiebrief voor een eHerkenningsmiddel kan worden uitgegeven, moet een klant zorgvuldig worden geïdentificeerd. UnifiedPost heeft daartoe een overeenkomst gesloten met AMP Groep, experts in identificatie en veilig transport van vertrouwelijke documenten.

“Bij AMP Groep kijken we uit naar de samenwerking met UnifiedPost! We hebben de eerste activatiebrieven inmiddels verstuurd – na de aanvrager van het eHerkenningsmiddel uiteraard zorgvuldig te hebben geïdentificeerd”, zegt accountmanager Sander Strubbe. “AMP Groep staat garant voor betrouwbare dienstverlening, dankzij de nodige certificeringen op het gebied van kwaliteit en privacybescherming.”

De wet- en regelgeving op het gebied van identificatie is strikt. Strubbe is daarom blij dat UnifiedPost en andere partijen een verbond aangaan met AMP Groep, waar een team van ruim 200 medewerkers dagelijks werkt aan zorgvuldige identificatie en verzending van vertrouwelijke documenten.”