U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Nieuws7 juli 2023

Leden van Horus, de Nederlandse Branchevereniging Wettelijk vertegenwoordigers, profiteren van Ledenvoordeel bij de aanschaf van Z login eHerkenning niveau 3. Professioneel bewindvoerders hebben eHerkenning nodig ten behoeve van digitale vertegenwoordiging van hun klanten en stelt ze in staat namens deze klanten zaken te regelen bij bijvoorbeeld de Belastingdienst. Meer informatie over de voorwaarden om van digitale vertegenwoordiging gebruik te kunnen maken kunt u hier lezen.

Brancheverenigingen en andere (belangen)organisaties kunnen via ons Ledenvoordeelprogramma korting bieden aan hun leden bij de aanschaf van eHerkenning. Eerder zijn ook overeenkomsten gesloten met andere branchverenigingen zoals LTO, INretail, Koninklijke Horeca Nederland en Transport en Logistiek Nederland.

Z login eHerkeninning is op deze manier voor veel bedrijven zeer voordelig aan te schaffen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is tijdens de aanmelding te kijken of u lid bent van één van de brancheorganisaties waar wij een afspraak mee hebben. Is dat het geval? Vul dan uw lidnummer in en de kort]nig wordt automatisch verrekend.

Bij steeds meer overheidsinstanties heeft u eHerkenning nodig om in te loggen. Vanwege privacy wetgeving (AVG) zullen verreweg de meeste diensten achter eHerkenning niveau 3 aangeboden gaan worden.
Beschikt u nog niet over eHerkenning? Dan adviseren wij u om eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

Z login is leverancier van eHerkenning en thought leader op gebied van online identity.

Lees meer