U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Nieuws20 september 2023

Op dit moment is het al mogelijk om met eHerkenning in te loggen in uw Mijn Kadaster account. Vanaf begin 2024 wordt dit verplicht en zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen met een Mijn Kadaster account. Met deze wijziging verkleint het Kadaster het risico op misbruik van gegevens uit openbare registers. Het Kadaster neemt de maatregelen in opdracht van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.

Met Mijn Kadaster kunt u snel online producten bestellen en de status van uw bestellingen bekijken. Daarnaast heeft u Mijn Kadaster nodig om toegang te krijgen tot diverse betaalde en onbetaalde diensten, zoals Kadaster-online, Kadata Internet en Kadaster Archiefviewer. Meer informatie is te vinden op de website van het Kadaster.

Om in te kunnen loggen in Mijn Kadaster is eHerkenning niveau 3 nodig. Met dit middel kunt u daarnaast inloggen bij meer dan 500 andere dienstverleners. 

Kijk voor meer informatie of om eHerkenning niveau 3 aan te vragen op deze pagina.