U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Onderdeel van Unifiedpost

De Z login dienstverlening is onderdeel van Unifiedpost B.V. (voorheen ZET solutions). Unifiedpost is leverancier van Trusted Services op het gebied van: Identity-, Document-, Signing-, Payment- en Community Services.

UnifiedPost B.V. Z login dienstverlening richt zich op Identity Services. Voor dienstverleners biedt Z login Single Sign On en Multi Identity oplossingen voor toegang tot online dienstverlening.

Voor personen die wensen in te loggen op persoonlijke titel of namens organisaties biedt Unifiedpost meerdere oplossingen aan om met een online identiteit in te loggen. Z login en Z login eHerkenning zijn de meest bekende oplossingen.

Z login maar geen eHerkenning

Er zijn veel gebruikers die met een Z login inloggen bij verschillende diensten in de Food-Agri en de Bouw Installatiesector, zonder dat deze gebruikers toegang hebben tot diensten die via eHerkenning worden aangeboden. Er is dus verschil tussen een Z login en Z login eHerkenning. Als u eHerkenning gaat aanvragen is het mogelijk uw bestaande Z login op te waarderen naar Z login eHerkenning. Na het opwaarden kunt u ook blijven inloggen bij de diensten waar u eerder inlogde met Z login. 

Het is dus mogelijk om uw Z login op te waarderen naar Z login eHerkenning, maar dan is het inlogmiddel niet meer gratis.

Lees meer over hoe u een gratis Z login kunt aanvragen en waar u hiermee kunt inloggen via onderstaande knop. 

Lees meer over gratis Z login

Waar kan ik inloggen met Z login

Verschillende diensten en dienstverleners maken het mogelijk voor hun relaties om met behulp van een Z login of Z login eHerkenning middel in te loggen op hun online diensten /applicaties.

Bij onder andere de volgende diensten/ dienstverleners kunt u inloggen met Z login:

Beschikt u over Z login eHerkenning, dan kunt u ook inloggen met uw Z login op de via eHerkenning ontsloten diensten waarvoor u gemachtigd bent.

Multi Identity Broker

Diverse dienstverleners ontsluiten hun Online Diensten tegenwoordig steeds vaker op basis van Online Identiteiten die al in het bezit zijn bij hun relaties en potentiële relaties. Denk hierbij aan de volgende online of elektronische identiteiten: eHerkenning, iDIN, Social Media logins, DigiD, etc.

Unifiedpost B.V. biedt dienstverleners de mogelijkheid om via één koppeling met haar Multi Identity Broker platform meerdere identiteiten toegang te bieden tot de online diensten. Op deze wijze wordt het de relatie/ klant/ leverancier extra eenvoudig gemaakt om toegang te krijgen tot de online applicaties.

Wanneer gewenst regelt de dienstverlening van Unifiedpost dat klanten worden uitgenodigd voor toegang, dat er eventueel extra identiteitscontroles worden gedaan, en dat hun elektronisch identiteit wordt gekoppeld met de backoffice van de dienstverlener.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ik wil graag meer weten

Contact

Heeft u een vraag over uw eHerkenningsmiddel of over het aanvragen van een eHerkenningsmiddel? Kijk dan eerst bij het onderdeel support om te kijken of het antwoord op uw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval neemt u dan gerust contact met ons op. Bij de supportsectie kunt u zelf bepalen hoe en wanneer u contact met ons opneemt.

Z login en Z login eHerkenning is dienstverlening van Unifiedpost B.V.

Postadres:
Postbus 18
8200 AA Lelystad

KvK Flevoland: 39078749
BTW nummer: 810763874.B.01

Naar support